Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ragnarok onlıne promokodu

Ragnarok onlıne promokodu
0
136

Similar threads

Tanınan Assassin's Creed serisinin son oyunu Assassin's Creed Valhalla, bir dizi fiyatsız ve fiyatlı güncelleme aldı. Ancak görünene nazaran bir güncelleme daha imal kademesinde. Bu güncellemenin God of War benzeri olacağı daha evvel de kulağımıza gelmişti. Fakat şimdiye kadar bunun dışında çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
evet arkadaşlar pes 2019'i onlıne oynıyamıyorumoyun korsan,korsan oyunla onlıne oynayan arkadaşlarım da varama ben bazı hatalar alıyorum,bu hataları da ekran görüntüsü alıp upload ettim,sitede fotğraf ekleme böllümünü bulamadığım için oyun sürümüm: http:i65tinypiccom2q81t28png 1hata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Cod2 onlıne oynamak istiyorum ve eyeinstaller kurmaya çalışıyorumAma instal seçeneğini tıklayamıyorumNeden olabilircod2 kurmadan arkadaşımdan kurulu dosyaları kopyaladım ve oynadımBu yüzden olabilir mi?Cod 2 mp için başka bir şey gerekli mi? İşte resimYardım edin kuramıyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Bugün gerçekleşen PlayStation Showcase’te God of War Ragnarok oynanış fragmanı gösterildi. Sony tarafında uzun süredir devam eden sessizlik etkinlikle birlikte bir nebze de olsa bozulmuş oldu. Özellikle PS5 üzerinde çalışan Ragnarok, konsolun gücünü bizlere iyi bir şekilde gösteriyor. God of...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Geçtiğimiz hafta Amazon ve Gamestop'ta yeni Assassin's Creed oyunu Assassin's Creed: Ragnarok ismi ile listelenmişti. Aslında bu isim geçtiğimiz yıl sızmıştı. Oyunun Viking temasına sahip olacağı ve isminin da Ragnarok olduğu tez edilmişti. Ama yaptığı isabetli tahminlerle  ve tahlillerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt