Rafet El Roman yeni klibini sevgilisiyle çekti rafet el roman yeni sevgilisi rafet el roman son klibi venedik romanın sevgilisi venedik klibi rafet el roman, yeni klibi, sevgilisi, sevgilisiyle çektiği kilbi, son klibi, yeni albüm, sevgilisi kim, yeni albümü sevgiye süre ver, sevgiye vakit ver, direniyorum şarkısı, direniyorum şarkısı klibi Uzun zamandır sessilzliği ikoruyan enerjik yorumcu Rafetl El Roman yeni albümünün klibini çekti ve sessizliğini bozmasada, bozdu Melek'lerimrafetelromanyeniklibinisevgilisiylecekti5c4ea38c101a1alt Neden mi;çünkü yeni klibini sevgilisiyle çekti ve buda aramak oluyor fakat bir dönem magazin dünyasının gündemi olacakrafetelromanyeniklibinisevgilisiylecekti5c4ea38c101a1alt 1548657543 1548657543 rafetelromanyeniklibinisevgilisiylecekti5c4ea38c71261rafetelromanyeniklibinisevgilisiylecekti5c4ea38c71261 rafetelromanyeniklibinisevgilisiylecekti5c4ea38c71261 Rafet El Roman, üç yıllık sessizliğini “Sevgiye Zaman Ver adlı yeni albümüyle bozdu Bugün piyasada olacak çalışmanın ilk klibi, “Direniyorum şarkısına çekildi Meşhur şarkıcı, klip için Venedik’te sevgilisi Ceren Kaplakarslan ile kamera karşısına geçti