Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rabbim Beni İlahisi

Rabbim Beni İlahisi
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Rabbim Beni İlahisi Azrail elimden tuttu Haydi gel gidelim dedi Sordum ona nere diye Dedi yaratan Rabbine Haydi tez durma dedim Hazırlığım vardı benim Ben bu anı bekliyordum Beklemesin Rabbim beni Ölüm Meleği içeri girdi Gözlerime baktı güldü Haydi sıra sende dedi Bekliyordum ürpermedim Beyaz kefen gelinliktir Murat için giymedik mi Ana murat orda acilen Beklemesin Rabbim beni Can bedenden çıkar bir gün Sırat ince yakar dibi Azrail der emaneti Bırakalım gel Rabbine Haydi gidiyoruz haydi Vaktim doldu bundan böyle benim Korkmuyorum hiç ölümden Beklemesin Rabbim beni Gelip geçici bu dünya Veren canı alır yeniden Azrail gelmiş kapıma Gideceğim ben Rabbime Tut elimden götür beni Çabuk olsun bu dileğim Yahut huzuru bulamam Beklemesin Rabbim beni Yaz geliyor kış geliyor Mevsim bundan böyle değişiyor Ahali doğup ölüyor Gideceğim ben Rabbime Sıram geldi gidiyorum Bu böyledir biliyorum Kavuşmaya koşuyorum Beklemesin Rabbim beni  

Similar threads

Seviyorum Rabbim Seni İlahisi seviyorum rabbim seni seni seviyorum ilahisi rabbim fazla yüce yaratan ilahisi Aşkın aldı benden beni Seviyorum Rabbim seni Senin sevgin öyle tatlıymış Seviyorum Rabbim seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile zevklenirim Seviyorum Rabbim seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Hz nuh un gemisi Nuh aleyhisselâm, Hazreti îdris'den sonradan yer yüzündeki insanlara, kendilerini irşad etmek üzere Allahü Teâlâ'nın gönderdiği büyük bir peygamberdir Hazreti Nuh'a ait haberler Kur'ânı Kerîm'in yirmi sekiz yerinde zikredilmiştir fakat, bunlardan birisi müstakil bir sûredir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
CİNN Suresi hakkında Data ve Türkçe Meali CİNN Mekke'de nâzil olmuştur: 28 (yirmisekiz) âyettir Cinlerin Kur'an dinleyip hidayete geldikleri anlatıldığından, sûre bu ismi almıştır Hz Peygamber, amcası Ebu Talip ve eşi Hz Hatice'yi kaybettikten daha sonra Tâif'e gitmiş, orada çirkin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Nuh aleyhisselâm, Hazreti îdrisden sonra yer yüzündeki insanlara, kendilerini irşad etmek üzere Allahü Teâlânın gönderdiği büyük bir peygamberdir Hazreti Nuha ait haberler Kurânı Kerîmin yirmi sekiz yerinde zikredilmiştir ki, bunlardan birisi müstakil bir sûredir Allahü Teâlâ, bir hakikat olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Sen Yoktun İlahisi Sen yoktun Hz Âdem’deydi nurun Önce cenneti Daha Sonra yeryüzünü şereflendirdin Âdem nuruna affedildi Arafat bu affa şâhitti Sen yoktun Nuh’un gemisindeydi Nurun Dalgalar yeryüzünü boğarken Taprağın bağrındaki su Gökyüzüyle buluşurken Ve bu bir ilahi cefa derken Allah nurunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt