iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
6 adet orta irilikte patates
15 litre süt
200 gram tereyağı
1 kilo tavuk fleto
1 baş soğan
tuz
karabiber
kimyon
kırmızı biber
1 çorba kaşığı salça
12 çay bardağı zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Patateslerin kabuklarını soyup, haşlayın Daha sonra haşlanan patatesleri tel süzgeçten geçirip tereyağını ve sütünü ilave edelim Hepsini karıştırarak püre haline getirin ve tuzu ilave ederek bırakın Diğer taraftan tavukları kuşbaşı doğrayıp, bir baş soğanla ve zeytinyağı ile kavurunSalçasını baharatlarını ilave edin Kısık ateşte 15 dakika kavurun Servis tabağına püreyi yayın ve üzerine pişirdiğiniz tavuğu ilave ederek servis yapın
6 adet orta irilikte patates
15 litre süt
200 gram tereyağı
1 kilo tavuk fleto
1 baş soğan
tuz
karabiber
kimyon
kırmızı biber
1 çorba kaşığı salça
12 çay bardağı zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Patateslerin kabuklarını soyup, haşlayın Daha sonra haşlanan patatesleri tel süzgeçten geçirip tereyağını ve sütünü ilave edelim Hepsini karıştırarak püre haline getirin ve tuzu ilave ederek bırakın Diğer taraftan tavukları kuşbaşı doğrayıp, bir baş soğanla ve zeytinyağı ile kavurunSalçasını baharatlarını ilave edin Kısık ateşte 15 dakika kavurun Servis tabağına püreyi yayın ve üzerine pişirdiğiniz tavuğu ilave ederek servis yapın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.