Pudingli Etimekli Baton Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 1 +1/2 (yarım) poşet Dr. Oetker vanilyalı puding
- 5 su bardağı süt
- 1 paket etimek
- 10-12 adet çilek
- Hindistan cevizi
- 60 gr eritme çikolata
Pudingli Etimekli Baton Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 buçuk paket Dr. Oetker vanilyalı pudingi beş su bardağı süt ile pişirdim.
- Diğer tarafta derin bir kaba etimekleri küçük küçük kırdım.
- Pudingi sıcakken üzerine döküp harmanladım 2-3 dk etimeklere güzelce yedirdim.
- Dikdörtgen baton kalıba yağlı kağıt yerleştirdim harcı içine boşalttım üzerine bastırıp düzledim.
- Oda sıcaklığında ılıdıktan sonra 2-3 saat kadar buzdolabında dinlendirdim.
- İyice soğuyan pastayı tabağa aykırı çevirerek kağıdı dikkat ederek çıkardım.
- Üzerine hindistan cevizi,çilek ve eritme çikolata ile süsledim.
Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler yarışına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma talihi yakala.
Pudingli Etimekli Baton Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.