Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pudingli Bisküvi Pasta

Pudingli Bisküvi Pasta
0
39

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
pudingli-biskuvi-pasta-1.jpg

Pudingli Bisküvi Pasta Tarifi İçin Malzemeler

• 1 veya 1,5 paket petibör bisküvi
  • 1 litre süt
  • 1 paket kakaolu puding
Üzeri için;
  • Hindistan cevizi

Pudingli Bisküvi Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Pudingi sütle bir güzel karıştıralım.
  2. Puding pişince orta boy borcama ilk başta bisküvileri dizelim.
  3. Sonra üzerine pudingin bir kısmını dökelim.
  4. Bir sıra daha bisküvi koyalım yine puding dökelim.
  5. Sonra en üstüne ben biraz parçalanan bisküvileri ufalayıp koydum. Sonra üstüne hindistan cevizi serptim.
  6. İlk sıcağı çıkan tatlıyı soğuması için 1 saat kadar derin dondurucuya koydum sonra kesilmesi kolay oluyor. Sonra çıkarıp dilimleyin. ❤????Afiyet olsun????❤
Pudingli Bisküvi Pasta Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Pudingli Bisküvili Pasta Tarifi İçin Malzemeler 2 paket çikolatalı puding2 paket kakaolu petibor bisküvi2 paket sade petibör bisküvi Pudingi hazırlamak için; 4.5 veya 5 su bardağı süt Üzerini süslemek için; Hindistan cevizi isteğe bağlı fıstık veya vs. çikolata da olabilir ben rulokat koydum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Bisküvili Pudingli Pasta Tanımı İçin Gereçler 1 paket puding1 litre süt2 paket petibör bisküvi Üzeri için Hindistan cevizi Bisküvili Pudingli Pasta Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır 1 paket puding ve sütü tencereye alalım. Daima olarak kaynayana kadar karıştırın. Bisküvileri tepsiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Pudingli Mozaik Pasta Tarifi İçin Malzemeler 1 paket kakaolu puding2 su bardağı süt2 paket petibör bisküvi80 gram sütlü çikolata Üzeri için Toz kırıntılı bisküviHindistan ceviziKuş üzümü Pudingli Mozaik Pasta Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk önce tencereyi içine süt puding...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Pudingli Mozaik Pasta Tarifi İçin Malzemeler 2 paket petibör bisküvi1 paket kakaolu puding2 su bardağı süt Pudingli Mozaik Pasta Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bisküvileri gelişi güzel bir kabın içine ufalayalım ( çok küçük olmasınlar). Pudingi 2 su bardağı süt ile pişirelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Pudingli Büsküvili Pasta Tanımı İçin Materyaller 2 paket petibör bisküvi3,5 su bardağı süt1 paket puding Pudingli Büsküvili Pasta Tanımı Yapılışı Sütü tencereye koyup pudingi ekleyip yeterlice çırpıyoruz. Kısık ateşte altı kaynayana kadar karıştırıyoruz. Puding koyu bir kıvama gelince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt