Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Project Torque +rep Garanti fakat nolur yardımcı olun

Project Torque +rep Garanti fakat nolur yardımcı olun
0
152

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Project torque videolardan ve resimlerden anlaşılan mükemmel bir araba yarışı oyunu hemde onlineNeyse internetimi sınırsız yapmamla beraber hemen indirdim 700mb winrar açtım yükledim herşey güzel fakat oyun yüklenince update yapması gerekiyormuş kahrolasınınneyse bu çok yüksek boyutluYani 10 dkda %1 ilerliyordu ama ben elektriğe kıydım ve akşamdan başladım sabaha kadar pcmi açık bıraktımO da ne yüklenmiş!sabah hemen oyuna girdim üyeliğimle ilgili bir sorun yoktu hemen logine girdim pc kasaları resimleri vardı bazıları kırmızı kimisi yeşil yeşil olan birine tıkladım açılmadı bende çıktım çıkmaz olaydım tıklıyorum %1 yazıyor on dakika sonra tekrar %2 napayım ben bu oyunu arkadaşlar yaw çıldıracağım yardım eden olursa şimdiden çok teşekkürlerBitmeyecekmi bu update her oyuna girersen 67 saat önceden mi açmaya başlıcam?

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt