Programına çağırdı, tek kelime konuşturmadı! Okan Bayülgen, Zeynep Beşerler'e program baştan başa laf vermediğini farkedince bakın ne yaptı meleklerprograminacagirditekkelimekonusturmadi5c4e845ba3166alt Medya Kralı programında kalıcı davetli Hakkı Köklü Değişiklik ile birlikte Derya Baykal, Memet Ali Alabora, Harun Kolçak ve Sibel Tüzün'ün yanısıra Zeynep Beşerler'i de konuk etti 1548649558 1548649558 programinacagirditekkelimekonusturmadi5c4e845bd3c7cprograminacagirditekkelimekonusturmadi5c4e845bd3c7c http:wwwhaberturkcom20100126kuturesimokanktututu Bayülgen, programın başında Beşerler'e iltifatta bulunarak ayrıca iyi keza kötü kadın tiplemelerini başarıyla canlandıracak bir görüntüde olduğunu söyledi Bu konuşmanın ardındaki Okan Bayülgen, programın sonuna kadar Zeynep Beşerler'e hiç söz vermedi, herhangi bir soru yöneltmedi Eğlenceli ve bol kahkahalı geçen sohbet esnasında Beşerler sohbete hiç katılmasa da kahkahalarıyla ve diğer konukların sözlerini ilgiyle dinlemesiyle dikkat çekti Gülümsemesini yüzünden hiç yetkisiz etmeyen Beşerler'in bu hali program sonunda Okan Bayülgen'in de dikkatini çekti Televizyon gazetesinin haberine kadar, tam programı kapatacakken konuğuna hiç laf vermemiş olduğunu farkeden Bayülgen, kendisinden özür dileyerek Cumartesi günü Disko Kralı'na davet etti Bayülgen, durumu ti'ye de alarak Ben bu değin sabırlı, artık yemiş, içmiş, bitirmiş, olgunlaşmış bir davetli, şarkılara eşlik ediyor, gülümseyerek bakıyor, tek kelime konuşmuyor! Benim istediğim, ihtiyacım olan misafir budur Müthiş kız Harikulade bir kız Herşeyi hakediyordiye konuştu Bu sözler üstüne fazla güler yüzlü Zeynep Beşerler, Aşkolsun, hiç kayda değer değil Ben gayet neşeli herkesi dinliyorumdiyerek Bayülgen'in özrünü de davetini de kabul ett