Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Program nasıl kaldırılır ?

Program nasıl kaldırılır ?

Similar threads

Arkadaşlar denetim masasında kalkmayan programı nasıl kaldırabilirim? Sinir oldum deniyorum bir turlu ekle kaldırdan program kalkmıyor bunun başka cozumu varmıdır?
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Program Ekle Kaldırdan Kalkmayan Programları Silme Win7 Bir Takım programları teftiş masasından kaldırsanız da sisteminizden silemezsiniz BUnun için kayıt defteirni kullanmanız gerekir Sisteminizden kalkmayan programları kaldırmak için: Resimdeki gibi başlat Çalıştır deyin Kutucuğa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Bandoo Nasıl Kaldırılır Msnden bandoo silme bilgisayarınızdan bandooyu silmek istiyorsanız BaşlatDenetleme MasasıProgram Ekle Kaldır'dan bilgisayarınızdan silmek istediğiniz programı seçip Kaldırtuşuna basınız eğer ekle kaldırdan programı silemiyorsanız 2 yol olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Program Ekle Kaldırdan Silinmeyen Program Silme Programı Program kaldırmak bazen kullanıcıları çıleden çıkarırı Normalde bir fazla programı yoklama masası
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Bilgisayardan Program Kaldırma ? Bilgisayardan Program Nasıl Kaldırılır ? Bilgisayarınızdaki kurulu programları bilgisayarınızdan 4 adımda kaldırabilirsiniz 1)BAŞLAT tıklayın 2) TEFTIŞ MASASINA gidin 3)Yoklama masasında PROGRAM EKLEKALDIR a tıklayın 4)Meydana Çıkan listeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt