
Pratik Ve Lezzetli Zeytinyağlı Mantar Sote Tanımı İçin Gereçler
- 500/600 gram mantar
- 1 kapya biber
- 5 tatlı sivri biber
- 5-6 kısım maydanoz
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 küçük diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
Pratik Ve Lezzetli Zeytinyağlı Mantar Sote Tanımı Yapılışı
- Mantarların kabuklarını soyup çok ince olmayacak biçimde dilimleyin.
- Tavada zeytinyağını ısıtıp yüksek ateşe alarak mantarları ekleyin.
- Çok karıştırmadan suyunu çekene kadar soteleyin.
- Küçük doğranmış/eziciden geçirdiğiniz sarımsağı ve irice doğradığınız biberleri ekleyin.
- Bir kaç dakika daha soteledikten sonra ocağı kapatın, tuz, karabiber, kırmızı toz biber, maydanozu ekleyip karıştırın.
