Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pratik Ve Enfes Sebze Çorbası

Pratik Ve Enfes Sebze Çorbası
0
51

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Pratik Ve Enfes Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet havuç
  • 1 adet kabak
  • 1 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 2 yemek kaşığı tepeleme un
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 3 çorba kaşığı labne peynir
  • Tuz, karabiber

Pratik Ve Enfes Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle çorbayı blendırdan geçireceğimiz için tüm materyalleri çok büyük olmamak kaidesiyle gelişi hoş doğruyoruz.
  2. Soğanı yağ ile kavurup unumuzu içine ekliyoruz kokusu çıkana kadar yağda çeviriyoruz.
  3. Doğradığımız tüm zerzevatları un ve soğanın içine ekleyerek bir mühlet daha kavurmaya devam ediyoruz.
  4. Sebzelerin rengi hafif değişmeye başladığında 1 litre kadar suyumuzu ek ediyoruz. ( şayet sebzeler çok büyük yahut küçükse suyunu kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz. )
  5. Çorba kaynamaya başladıktan 15 dk sonra labne peynirimizi ek edip blendırdan geçiriyoruz. Dilerseniz üzerine tereyağında kırmızı biber eriterek servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.
Pratik Ve Enfes Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt