iltasyazilim
FD Üye
Tas Kebabı Tarifi
Pratik Tas Kebabı yapılışı
Pratik Tas Kebabı Tarifi Resimli
Tas Kebabı İçin Kullanılan Malzemeler
500 gr kuşbaşı et 2 soğan 1 yemek yemek kaşığı salça 12 yemek yemek kaşığı sıvıyağ tuzlu karabiber
Pratik Tas Kebabı Tarifi
Kuşbaşı etleri öncelikle az bir yağda suyunu salıp her tarafta çekene değin pişiriyoruz Etler tamamen pişip yumuşadıktan daha sonra soğanları ekleyip birazcık daha yağ koyarak kavuruyoruz Soğanlarında piştiğine kesin olduktan daha sonra salçayı ekliyip azıcık daha karıştırıyoruz En son olarak etlerin azıcık üzerini geçicek kadar su koyup kısık ateşte 1520 dk pişiriyoruz Yemek tamamdır yanında patates kızartması, pilav yada püre ile servis yapabilirsiniz *
Pratik Tas Kebabı yapılışı
Pratik Tas Kebabı Tarifi Resimli
Tas Kebabı İçin Kullanılan Malzemeler
500 gr kuşbaşı et 2 soğan 1 yemek yemek kaşığı salça 12 yemek yemek kaşığı sıvıyağ tuzlu karabiber
Pratik Tas Kebabı Tarifi
Kuşbaşı etleri öncelikle az bir yağda suyunu salıp her tarafta çekene değin pişiriyoruz Etler tamamen pişip yumuşadıktan daha sonra soğanları ekleyip birazcık daha yağ koyarak kavuruyoruz Soğanlarında piştiğine kesin olduktan daha sonra salçayı ekliyip azıcık daha karıştırıyoruz En son olarak etlerin azıcık üzerini geçicek kadar su koyup kısık ateşte 1520 dk pişiriyoruz Yemek tamamdır yanında patates kızartması, pilav yada püre ile servis yapabilirsiniz *