Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pratik Sac Kavurma

Hoş geldin! bushcrafter tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Pratik Sac Kavurma
0
98

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111

Pratik Sac Kavurma Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kg küçük kuşbaşı doğranmış dana eti
  • 1 adet soğan
  • 8-10 adet yeşil biber
  • 4 orta boy domates
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı biber
  • Kimyon
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı sıvı yağ

Pratik Sac Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Eti düdüklü tencerede 15 dakika pişirin.
  2. O pişerken sebzeleri küp küp doğrayın.
  3. Eti süzün. Tavaya veya en güzeli sac üzerine tereyağı eritin.
  4. Yüksek ateşte soğanları toz biber ile kavurun.
  5. Eti ekleyin, karıştırın. Bu arada ateş hep yüksek olmalı.
  6. Salça ve yeşil biber ekleyin, karıştırın.
  7. Baharatları ve sıvı yağı ekleyin, karıştırın.
  8. En son domates ekleyin, karıştırın.
  9. Suyu çekilince ocaktan alın, servis için maydanoz, kekikle süsleyin. Afiyet olsun ????
Pratik Sac Kavurma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt