
Pratik Rulo Pasta Tanımı İçin Materyaller
- 5 yumurta
- 5 kahve fincanı su
- 4 kahve fincanı şeker
- 1 paket kabartma tozu
- 6 kahve fincanı un
- 1 paket pasta kreması
- 1 paket krem şanti
Pratik Rulo Pasta Tanımı Yapılışı
- Birinci olarak yumurta ve şekeri beş altı dakika çırpıyoruz.
- Sonra öbür gereçleri ekliyoruz.
- Olağan kek hamurundan biraz cıvık olacak.
- Fırın kağıdı serdiğimiz tepsiye döküp evvelden ısınmış 200 derece fırında on dakika pişiriyoruz.
- Piştikten sonra masaya bir fırın kağıdı serip çabucak kekimizi karşıt çevirip çıkarıyor ve sıcağıyla rulo halinde sarıyoruz.
- Bu halde soğuyana kadar bekliyor ve sonra ortasında pasta kreması sürüp tekrar sarıyoruz üzerine de krem şanti sürüp isteğe nazaran süslüyoruz.