iltasyazilim
FD Üye
Pratik Puf Puf Buzluk Böreği Tarifi İçin Malzemeler
*8 adet yufka
*1 paket margarin
*1 su bardağı zeytin yağı (Sıvı yağda olabilir )
*Yarım su bardağı su
İç harcı
*İstediginizi hazırlayabilirsiniz
Pratik Puf Puf Buzluk Böreği Tarifi Yapılışı Hanımlar ani misafirlerinize yapabileceğiniz harika bir tarif veriyorum çokta pratik vazgeçemeyeceksiniz garanti ediyorum?
1
*İlk olarak margarin ve zeytin yağını bir tavaya alıp eritiyoruz eriyince üzerine suyu ekliyoruz
*Bir yufkayı serip üzerine bolca yağlı karışımdan sürüyoruz
*Elinizi korkak alıştırmayın bu börek te bu fazla olacak ama dikkat edin yufkayı sararken zorluk çektirecek kadar olmasın
*Sonra diğer yufkayı da üzerine serip yufkamızı 8 parçaya böliyoruz
*İstedigimiz iç harcı koyup sarıyoruz
*Misafirlerinize buzluktan çıkarıp açılmasısı beklemeden yumurta sarısı sürüp fırına verin puf puf kabarık çıtır harika börekleriniz hazır
Afiyet olsun
*8 adet yufka
*1 paket margarin
*1 su bardağı zeytin yağı (Sıvı yağda olabilir )
*Yarım su bardağı su
İç harcı
*İstediginizi hazırlayabilirsiniz
Pratik Puf Puf Buzluk Böreği Tarifi Yapılışı Hanımlar ani misafirlerinize yapabileceğiniz harika bir tarif veriyorum çokta pratik vazgeçemeyeceksiniz garanti ediyorum?
1
*İlk olarak margarin ve zeytin yağını bir tavaya alıp eritiyoruz eriyince üzerine suyu ekliyoruz
*Bir yufkayı serip üzerine bolca yağlı karışımdan sürüyoruz
*Elinizi korkak alıştırmayın bu börek te bu fazla olacak ama dikkat edin yufkayı sararken zorluk çektirecek kadar olmasın
*Sonra diğer yufkayı da üzerine serip yufkamızı 8 parçaya böliyoruz
*İstedigimiz iç harcı koyup sarıyoruz
*Misafirlerinize buzluktan çıkarıp açılmasısı beklemeden yumurta sarısı sürüp fırına verin puf puf kabarık çıtır harika börekleriniz hazır
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.