Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pratik Profiterol Nasıl Yapılır ?

Pratik Profiterol Nasıl Yapılır ?
0
60

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Pratik Profiterol Nasıl Yapılır ? Pratik Profiterol Tarifi Resimli Pratik Profiterol Tarifi Lezzetli mi leziz bir profiterol tarifi ile karşınızdayız meleklerpratikprofiterolnasilyapilir5c4f33d5c2e38alt asgari dışarda yediğiniz profiteroller değin hoş tarifimiz şöyle; 1548694482 1548694482 pratikprofiterolnasilyapilir5c4f33d5f2d16pratikprofiterolnasilyapilir5c4f33d5f2d16 pratikprofiterolnasilyapilir5c4f33d5f2d16 Profiterol Tarifi için Malzemeler 1 su bardağı su 1 su bardağı un 125 gr margarin 3 adet yumurta Kreması için 2,5 su bardağı süt 3 yemek yemek kaşığı un 1,5 dere bardağı şeker 1 adet yumurta 1 paket vanilya Üzeri İçin 1 paket hazırlanmış çikolata sosu veya benmari usulü eritilmiş 80 gr bitter çikolata Hazırlanışı id Küçük bir tencereye 1 su bardağı suyu ve margarini koyarak kaynatın sonradan 1 su bardağı unu ekleyerek tamamen karıştırın 23 dakika karışımı sürekli karıştırarak pişirin Ocağı kapatarak 1015 dakika hamurun soğumasını bekleyin Hamur biraz dinlendikten sonra 3 adet yumurtayı hamura yedirmemiz gerekiyor fakat bu noktada kayda değer bir ayrıntı var Yumurtaları teker teker hamura kırın ve birini iyice yedirmeden öteki yumurtayı kırmayın Yumurtaları hamura en ince ayrıntısına kadar yedirdikten sonradan yapışkan bir hamur elde etmiş olduk Bu kısım birazcık sıkıcı oluyor lakin hamurun kabarması için tamamen karıştırmış olmanız gerekiyor Yumurtaları yedirdikten sonra hamuru 10 dakika dinlendirin Yağlanmış tepsiye, kaşık yardımı ile hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alarak aralarında 23 cm aylaklık bulunmasına uyarı ederek dökün Elinizle şekillendirmeye çalışmayın Daha önceden 180 derecede ısıttığımız fırına hamuru sürün üzeri kızarana kadar yaklaşık 40 dakika pişiriyorsunuz Hamurlar piştikten sonradan kremasını hazırlayın Vanilya hariç öteki malzemeleri bir tencereye koyarak kremayı pişirin Kremayı ocaktan aldıktan daha sonra vanilyasını ekleyerek karıştırın Profiterolün pişen hamurlarını ikiye bölerek ya da varsa krema sıkma torbası ile içlerini krema ile doldurun ve tepsiye dizin Tüm profiterolleri doldurduktan daha sonra üzerine çikolata sosunu veya benmari usulü erittiğiniz çikolatayı gezdirin Sağlık olsun  
 
858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt