
Pratık Lezzetiyle Kahvaltılık Krep Tanımı İçin Materyaller
- Yarım kırmızı biber
- Yarım yeşil biber
- 1 tutam maydanoz
- 2 adet yumurta
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı un
- Yarım paket kabartma tozu
- Sıvı yağ
Pratık Lezzetiyle Kahvaltılık Krep Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Un kabartma hariç öbür materyal bir kapta çırpılır ve un kabartma tozu eklenir karıştırılır.
- Küçük doğranmış zerzevat eklenir ve tava ateşe alınır, yağlanır.
- Bir kepçe ile hamur tavaya boşaltılır ve kepçeyle genişletilir.
- Art önlü pişirilir ve kahvaltıya ????
hazırdır. Afiyet olsun.