elektronikci
FD Üye

Pratik Kol Böreği Tarifi İçin Malzemeler
- 5 adet taze yufka
- 1 kg ıspanak
- 2 adet soğan
- Peynir
- Az sıvı yağ (kavurmak için)
- Tuz
- Pul biber
- Karabiber
- 1 su bardağı yoğurt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
Pratik Kol Böreği Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Ispanağı önce kendi suyunda pişir. Sonra soğanla az yağla kavur.
- Soğuduktan sonra peynirle karıştır. Tuz, karabiber, pul biber koy karıştır.
- Daha sonra sosu ayrı kapta karıştır sosu yufkayı harç koyacağın yer kadar katla.
- Sosu sür harcı koy ve sar tepsiye diz.
- Isıtılmış fırında 200 derecede üstü kızarana kadar pişir ve soğuduktan sonra kes afiyet olsun.