Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pratik Kışlık Menemen Tarifi

Pratik Kışlık Menemen Tarifi
0
138

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Pratik Kışlık Menemen Tarifi İçin Malzemeler

*Dilediğiniz miktarda domates (ben 45 kg domates kullandım)
*Bir arz sivri biber (2 kilo kullandım)
*Tuz (tencere başına 1 yemek yemek kaşığı)
*Sıvıyağ bir su bardağı paylastirarak

Pratik Kışlık Menemen Tarifi Yapılışı Selamün Aleyküm arkadaşlar

Domatesin kabuğundaki faydaları o kadar çok ama anlatmakla bitmez cilde faydası içerdiği likopen baştan sona ayrıca antioksidan ayrıca kanser önleyici etkisi var o yüzden kışlık domates yaparken kabuğunu soymamaya karar verdim, hemde fazla pratik bir yöntem robota atmak*

Similar threads

Pratik Kışlık Menemen Tarifi İçin Malzemeler *Dilediğiniz miktarda domates (ben 45 kg domates kullandım) *Bir miktar sivri biber (2 kilo kullandım) *Tuz (tencere başına 1 yemek kaşığı) *Sıvıyağ bir su bardağı paylastirarak Pratik Kışlık Menemen Tarifi Yapılışı Selamün Aleyküm arkadaşlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Pratik Kışlık Menemen Tarifi İçin Malzemeler *10 kilo Bursa domatesi *1 kilo yeşil sivri biber *2 kapya biber *Tuz Pratik Kışlık Menemen Tarifi Yapılışı Domatesleri yıkayarak dörde bölüyoruz Robota alarak çekip pişirme tenceresine ilave ediyoruz Altını yakarak kaynamaya bırakıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Kışlık Menemen Tarifi İçin Malzemeler *14 kilogram domates *1 kilogram yeşil biber Kışlık Menemen Tarifi Yapılışı Domateslerin kabuklarını soyalım Menemenlik şekilde ince ince doğrayalım Biberleri ufak ufak domatesin içine doğrayalım Bunları karıştırıp ocağa koyalım Kaynamaya başlayınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Kışlık Menemen Tarifi İçin Malzemeler *2,5 kilo sivri domates *800 gr tatlı sivri biber *1 çay bardağı sıvı yağ *1, 5 tatlı kaşığı tuz Kışlık Menemen Tarifi Yapılışı Kışın pratik ve domatesin tatsız olduğu dönemde lezzeti yerinde domateslerle sos yapmak güzel oluyor Her yemekte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Kışlık Menemen Tarifi İçin Malzemeler *4 kilo salçalık domates *1 kilo biber *Tuz Kavurmak için; *Zeytinyağı Kışlık Menemen Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar kışın domatesin biberin tadı olmadığı için her sene menemenlik yapıp dolaba koyuyorum Size de nasihat ediyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt