teknolojiuzmani
FD Üye
Pratik Gözleme Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yufka 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 adet yumurta
- Yarım çay bardağı süt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 tutam tuz
- Tereyağ
Pratik Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle bütün sos materyalini büyük bir kaseye koyup, karıştırın.
- Daha sonra 1 yufkayı açıp kaşık ile sosu yufkanın her yerine gezdirin.
- Ortasına kaşar peyniri koyup, kenarlarını içine yanlışsız katlayıp, kapatın.
- Tavayı tereyağ yahut sıvı sürüp, kısık ateşte pişirin.
- Servis tabağına aldıktan sonra dilimleyip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.