
Pratik Frambuazlı Magnolia Tanımı İçin Materyaller
- 2 adet vanilyalı krem ole
- 1 litre süt
- 150 gram frambuaz
- 1,5 burçak bisküvi
- 2 kase kavrulmuş fındık
- İsteğe nazaran 2 adet krema sertleştirici
Pratik Frambuazlı Magnolia Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Krem olayı süt ile koyu kıvam alana kadar çırpınız. Cıvık bulduysanız krema sertleştirici ekleyip tekrar çırpabilirsiniz.
- Bisküviyi ve fındığı robottan geçiriniz. Kullanacağız kupların tabanına 1, 5 yemek kaşığı bölünüz.
- Üzerine 3 yemek kaşığı krem öle daha sonra meyve ekleyiniz. Bu süreci tekrarlayınız.
- En üste bisküvi tozu gelecek halde ayarlayınız. Dilediğiniz üzere süsleyiniz. Afiyet olsun!
.