Pratik Asude Helvası Tarifi İçin Malzemeler 1 buçuk su bardağı su1 nehir bardağından 2 parmak beceriksiz pekmez100 gr teremyağYarım çay bardağı akıcı yağ2 yemek yemek kaşığı tepeleme un1 nehir bardağı iri dövülmüş ceviz içi Pratik Asude Helvası Tarifi Yapılışı Un elenerek geniş bir kapa alınır su ve pekmez eklenip topraklamamalı iyice karıştırılırDerin bir tencereye yağlar alınıp iyice kızdırılır ve üçlü karışım eklenir çoğu kez karıştırılırYoğun kıvam alınca ocağın altı kapatılır cevizler eklenir karıştırılıp servis edilir, sıcak yenilmesi tavsiye edilirol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.