Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

pozitif bahcıvanvan:)

pozitif bahcıvanvan:)
0
196

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hic mi pozitif bir şey yok bu memlekette biraderdiye cıkışırlar İşte size pozitif bir bahcıvan

Seyahatten donen ev sahibi havaalanından bahcıvanına telefon acmış, konuşuyorlar:
Nasıl, her şey yolunda mı?
Yolunda Kureğin sapı kırıldı, şu anda onu tamir ediyordum
Neden kırıldı?
Kopeğinize mezar kazarken zorlamışım, ondan kırıldı
Nee! Kopeğim mi oldu?
Maalesef havuza duştu?
Benim kopeğim cok iyi yuzerdi; havuzda nasıl olur?
Havuzun suyu boşalmıştı, atlayınca betona cakıldı
Havuzu yeni doldurtmuştuk, neden boşalttınız?
İtfaiyeciler evdeki yangını sondururken ilave suya ihtiyac duydular
Neee evde yangın mı cıktı?
Evet efendim Annenizin vefatı dolayısıyla taziyeye gelenlerden biri yanık sigara bırakmış
Annem mi oldu? Yahu kadın daha iki hafta once sapasağlamdı?
Haklısınız da Yatak odanızda karınızla en yakın arkadaşınızı aynı yatakta gorunce kalbine inmiş
Yahu hic pozitif bir haber yok mu adam sende?
Var efendim Gecen gun siz AIDS testi yaptırmıştınız ya Sonucu geldi, pozitif!!!! ! imagespozitifbahcivanvan5ad75edc2af62gif

Similar threads

Pozitif bahcıvan! Seyahatten donen ev sahibi havaalanından bahcıvanına telefon acmış,konuşuyorlar: Nasıl, her şey yolunda mı? Yolunda Kureğin sapı kırıldı, şu anda onu tamir ediyordum Neden kırıldı? Kopeğinize mezar kazarken zorlamışım, ondan kırıldı Nee! Kopeğim mi oldu? Maalesef havuza duştu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Pozitif bahçıvan! Seyahatten dönen konut sahibi havaalanından bahçıvanına telefon açmış,konuşuyorlar: Nasıl, her şey yolunda mı? Yolunda Küreğin sapı kırıldı, hemen onu tamir ediyordum Neden kırıldı? Köpeğinize mezar kazarken zorlamışım, ondan kırıldı Nee! Köpeğim mi öldü? Maalesef havuza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Hiç mi pozitif bir şey değil bu memlekette biraderdiye çıkışırlar İşte size pozitif bir bahçıvan Seyahatten dönen ev sahibi havaalanından bahçıvanına telefon açmış, konuşuyorlar: Nasıl, her şey yolunda mı? Yolunda Küreğin sapı kırıldı, acilen onu tamir ediyordum Niçin kırıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
negatflerın ıcınde pozıtıf bı haber:D:D:D:D Adam, kısa bir sure önce ayrıldığı evine telefon acar, bahçıvana sorar: Nasıl her şey yolunda mı?— Yolunda Yalnız, küreğin sapı kırıldı onu tamir etmeye çalışıyorum Niçin kırıldı? — Köpeğinize mezar kazarken, zorlamışım, bu yüzden kırıldı Nee...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
bahçıvan ve patronu Eve telefon eden adamla bahçıvanın konuşması; Her şey yolunda mı? Yolunda Küreğin sapı kırıldı Niçin kırıldı? Köpeğinize mezar kazarken Köpeğim öldü mü? Havuza düştü Fakat mükemmel yüzerdi Havuzun suyu boşaldı Neden boşalttınız? Biz yok itfaiyeciler Evdeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,505Konular
982,653Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt