Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PowerColor Evil Kyro 64MB ekran kartı

PowerColor Evil Kyro 64MB ekran kartı
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
PowerColor Evil Kyro 64MB ekran kartı var bunu kullanmak istiyoruz ancak driver bulmadıkŞİmmdi bu ekran kartı kullanan var mı performans olarak nasıl river nerden indirecezelinde driver olan arkads var sa paylaşabilirr

driverzone ve driverguide de yokayrıca forumda arama yaptım eğer linde olan varsa paylaşırsa sevinirm

Similar threads

Öncelikle hepinize merhabalar Benim bilgisayarımda Paylaşımlı ekran kartı olduğu için çoğu oyunda performans alamıyorum Ben 1 2 yıl sonra pc toplayacağım için 1 2 yıl idare edecek ekran kartı lazım sistem özelliklerim: İntel core duo 300 GHz çift çekirdek işlemci 8 gb ram 300 watt güç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Dizüstü yahut masaüstü bilgisayar fark etmeksizin kullandığımız sistemde kesinlikle en az bir adet GPU bulunur. AMD tarafında APU olarak da bilinen birtakım işlemciler entegre grafik ünitelerine sahipken bu çeşit aygıtları kullanabilmek için bildiğiniz üzere harici bir ekran kartı kaide değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt