Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Portakallı Zeytinyağlı Kereviz (Kendisini Sevdirir)

Portakallı Zeytinyağlı Kereviz (Kendisini Sevdirir)
0
50

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
portakalli-zeytinyagli-kereviz-kendisini-sevdirir-8.jpg

Portakallı Zeytinyağlı Kereviz (Kendisini Sevdirir) Tanımı İçin Materyaller

  • 2 orta uzunluk kereviz
  • 3 orta uzunluk havuç
  • 3 orta uzunluk patates
  • 1 büyük soğan
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 portakal suyu
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 çay bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 tutam maydanoz (üzeri için)
Suyun içine koymak için:
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı limon suyu

Portakallı Zeytinyağlı Kereviz (Kendisini Sevdirir) Tanımı Yapılışı

  1. Yayvan bir tencereye soğanı halka halka doğrayıp tencereye dizelim.
  2. Derin bir kabın içerisini az biraz su dolduralım. Un ve limon sıkıp suyu karıştıralım.????????????.
  3. Kereviz çok çabuk kararır bu metot kararmasını maniler???? hem parlak bir renk verir????.
  4. Kerevizleri ve patatesi küp küp orta büyüklükte doğrayalım ve unlu suyun içerisine koyalım.
  5. Havuçları ince ince yuvarlak doğrayalım suyumuzun içine alalım.
  6. Zerzevatları güzelce karıştıralım ve fazla suyu dökelim.
  7. Üzerine maydanoz ve tereyağı hariç bütün gereçleri ekleyip güzelce harmanlayalım. ????????????.
  8. 1 kaşık unu suyun içerisine koymuştuk tekrardan bu sebzelerin içerisine koymuyoruz!!!!!.
  9. Ancak 2 yemek kaşığı limon suyunu içerisine ek ediyoruz ????.
  10. Tabanına soğan döşediğimiz tenceremize sebzeli karışımı boşaltıyoruz.
  11.  Tenceremizin kapağına yağlı kağıt koyuyoruz.
  12. Birinci olarak orta ateşte kaynadıktan sonra kısık ateşte sebzeler güzelce yumuşayana dek pişiriyoruz.
  13.  Kapatmaya 10 dakika kala 1 tatlı kaşığı tereyağını küçük küçük modüllere ayırıp üzerine koyuyoruz. ????????????.
  14. Çok hoş bir lezzet veriyor ????.
  15.  Altını kapattıktan sonra üzerine doğradığımız maydanozları gezdiriyoruz.
Biraz soğuduktan sonra ılık ılık yahut soğuk servis edebiliriz???? afiyet şifa olsun ????????.
 
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt