imagesportakallilorlubiskuvipastasi5ad4309d121f7
Malzemeler :
1 Lt Sut
1 Su B Toz Şeker
4 Corba K Soke Un
1 Corba K Nişasta
100 Gr Lor Peyniri
1 Paket Petibor Biskuvi
Portakal Receli
Uzeri İcin:
İkramlık Cikolata
Hazırlanışı :
Tencereye sutu, şekeri, unu, nişastayı ve lor peynirini koyun Ocakta cırpıcıyla karıştırın Muhallebi kıvamına gelince icine biskuvileri kırın
Yağlanmış kek kalıbına dokup soğumasını bekleyin Mumkunse bir gece dolapta bekletin
Cikolatayı ben mari usulu buharda eritin Pastayı servis tabağına ters cevirin Eritilmiş cikolatayı uzerine dokun Ardından portakal recelini dokun
Malzemeler :
1 Lt Sut
1 Su B Toz Şeker
4 Corba K Soke Un
1 Corba K Nişasta
100 Gr Lor Peyniri
1 Paket Petibor Biskuvi
Portakal Receli
Uzeri İcin:
İkramlık Cikolata
Hazırlanışı :
Tencereye sutu, şekeri, unu, nişastayı ve lor peynirini koyun Ocakta cırpıcıyla karıştırın Muhallebi kıvamına gelince icine biskuvileri kırın
Yağlanmış kek kalıbına dokup soğumasını bekleyin Mumkunse bir gece dolapta bekletin
Cikolatayı ben mari usulu buharda eritin Pastayı servis tabağına ters cevirin Eritilmiş cikolatayı uzerine dokun Ardından portakal recelini dokun