Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Portakallı İrmik (Şekersiz)

Portakallı İrmik (Şekersiz)
0
38

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
portakalli-irmik-sekersiz-1.jpg

Portakallı İrmik (Şekersiz) Tanımı İçin Materyaller

  • 8 yemek kaşığı irmik
  • 4 su bardağı süt
  • 1 tam portakal suyu
  • 1 tam portakal kabuğu rendesi
  • 2 yemek kaşığı bal
  • Süsleme için ceviz

Portakallı İrmik (Şekersiz) Tanımı Yapılışı

  1. Bütün gereçleri tenceremizde karıştırıyoruz.
  2. Kıvam alınca kaplarımıza koyuyoruz.
  3. Süsleme için üstüne ben ceviz koydum siz istediğiniz diğer bir şey de koyabilirsiniz.
 

Similar threads

Portakallı Fit İrmik Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağından bir parmak eksik süt2 dolu yemek kaşığı irmik2 orta uzunluk kabukları ile portakal püresi (Blendirdan ezin)1 adet limonun yalnızca suyu1 tatlı kaşığı pekmez ( şekersiz dut özü) (isterseniz bal da koyabilirsiniz ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Dutlu Portakallı Nefis Atıştırmalıklar (Rafine Şekersiz) Tanımı İçin Materyaller 2 su bardağı dut kurusu1 su bardağı fındık içi2 yemek kaşığı kakao1 portakalın rendelenmiş kabuğu ve suyu Dutlu Portakallı Nefis Atıştırmalıklar (Rafine Şekersiz) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Portakallı İrmik Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler İrmikli muhallebi için; 1 litre süt9 yemek kaşığı irmik3 yemek kaşığı hindistan cevizi9 yemek kaşığı şeker1 portakal kabuğu rendesiVanilya Portakal sosu için; 2 tane portakal suyu1 yemek kaşığı nişasta1 yemek kaşığı şeker Portakallı İrmik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Portakallı İrmik Helvası Tanımı İçin Malzemeler 3 yemek kaşığı tereyağı2 su bardağı irmik2 su bardağı su2 su bardağı toz şeker1 su bardağı portakal suyu1 portakalın kabuğu Portakallı İrmik Helvası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İrmiği kokusu çıkana kadar tereyağında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Buram Buram Mis Kokulu Portakallı İrmik Helvası Tanımı İçin Malzemeler 1,5 su bardağı irmik1 yemek kaşığı tereyağı1 çay bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ Şerbeti için 1,5 su bardağı su1 su bardağı şeker1 su bardağı portakal suyu1 yemek kaşığı kadar rendelenmiş portakal kabuğu Buram Buram Mis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt