Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Portakallı Fit İrmik Tatlısı

Portakallı Fit İrmik Tatlısı
0
82

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Portakallı Fit İrmik Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

• 1 su bardağından bir parmak eksik süt
  • 2 dolu yemek kaşığı irmik
  • 2 orta uzunluk kabukları ile portakal püresi (Blendirdan ezin)
  • 1 adet limonun yalnızca suyu
  • 1 tatlı kaşığı pekmez ( şekersiz dut özü) (isterseniz bal da koyabilirsiniz ben kullanmıyorum)
  • 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi tozu
Arasına
  • 1 adet muz
  • Üzerini istediğiniz üzere süsleyin ben nar tanesi ve hindistancevizi kullandım

Portakallı Fit İrmik Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Portakalları limonun suyu ile blendirdan düzgünce püre yapıp tencereye alın.Sütü ekleyin.
  2. İrmiği ekleyip karıştırarak pişirin.
  3. Biraz katılaştığın da hindistan cevizi ekleyip o denli de karıştırıp ocaktan alın.
  4. En son pekmezi koyup karıştırın.
  5. Kaselere yarısını aktarıp dilimlenmiş muz koyun.
  6. Kalan karışımı tekrar koyup süsleyin.
  7. Soğusun, buzdolabında 1 saat bekletin.Bu ölçü ile fotoğraftaki üzere çıktı.
Portakallı Fit İrmik Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Portakallı İrmik Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler İrmikli muhallebi için; 1 litre süt9 yemek kaşığı irmik3 yemek kaşığı hindistan cevizi9 yemek kaşığı şeker1 portakal kabuğu rendesiVanilya Portakal sosu için; 2 tane portakal suyu1 yemek kaşığı nişasta1 yemek kaşığı şeker Portakallı İrmik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Portakallı İrmik Tatlısı Tanımı İçin Gereçler 2 su bardağı portakal suyu2 su bardağı su2 su bardağı toz şeker1.5 su bardağı irmik Portakallı İrmik Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Tüm malzemeyi tencereye alıp yoğunlaşana kadar pişiriyoruz. Islatılmış kaselere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Portakallı İrmik Tatlısı (Yalancı Cheesecake) Tanımı İçin Malzemeler 6 su bardağı süt1 su bardağı şeker6 yemek kaşığı irmik4 yemek kaşığı nişasta1 paket vanilya Tabanı için; 2 paket burçak bisküvi200 gram tereyağ Üzerinin sosu için; 3 su bardağı portakal suyu3 yemek kaşığı nişasta3 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Portakallı İrmik Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 1,5 su bardağı irmik100 gram tereyağı yada margarinYarım çay bardağı sıvı yağYarım portakal kabuğu rendesi Üzeri için; 1,5 su bardağı süt1 su bardağı su1,5 su bardağı şeker Portakallı İrmik Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Portakallı İrmik Tatlısı Tanımı İçin Gereçler Portakallı jöle için; 2 su bardağı (400ml) portakal suyu (ben taze sıktım)Yarım su bardağı (100ml) toz şeker3 yemek kaşığı mısır nişastası İrmik tatlısı için; 5 su bardağı (1 litre) süt1 su bardağı (200ml) şeker1 su bardağı (200ml) irmik1 paket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,505Konular
982,686Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt