Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Portakal Kabuklu Bisküvi Topları

Portakal Kabuklu Bisküvi Topları
0
141

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
portakal-kabuklu-biskuvi-toplari.jpg

Portakal Kabuklu Bisküvi Topları Tanımı İçin Malzemeler

• 1 paket petibör bisküvi
  • 1 adet muz
  • 75 gr beyaz çikolata
  • 75 gr bitter çikolata
  • 1 küçük portakal kabuğu rendesi

Portakal Kabuklu Bisküvi Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bisküvileri rondodan geçirip un haline getirdim.
  2. Daha sonra rendelenmiş portakal kabuğu ve çatalla ezdiğim muzu ,bisküviyi ek edip güzelce yoğurdum.
  3. Minik toplar yapıp benmari adabı erittiğim çikolatalara bulayıp buzdolabında dinlendirdim.
Portakal Kabuklu Bisküvi Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

3 Gereçli Lezzet Topları Tanımı İçin Malzemeler 1 paket petibör bisküvi1 adet muz150 gr bitter çikolata 3 Materyalli Lezzet Topları Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bisküvileri elimle güzelce ufaladım. Muzların kabukları soyup bir tabak içerisinde çatalla düzgünce ezdim. Daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Portakallı Mozaik Topları Tarifi İçin Malzemeler 1/2 (yarım) su bardağı süt1/2 (yarım) su bardağı toz şeker1 adet yumurta2 yemek kaşığı kakao (Tepeleme)50 gram tereyağı1,5paket petibör bisküvi (300 gr)1 adet portakal kabuğu rendesi Üzeri için: 80 gram bitter çikolataPortakal kabuğu rendesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Çikolatalı Bisküvi Topları Tarifi İçin Malzemeler 100 gram beyaz çikolata50 gram bitter çikolata1 paket bisküvi1 adet muz Çikolatalı Bisküvi Topları Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bisküvileri rondodan geçirelim. Muzu çatalla ezelim. Bisküvileri yoğurma kabına alalım. Üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
10 dakikada Hazırlanan Çikolatalı Bisküvi Topları Tarifi İçin Malzemeler 1 paket petibör bisküvi1 adet muz150 gram bitter çikolata 10 dakikada Hazırlanan Çikolatalı Bisküvi Topları Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bisküviler rondodan geçirilerek un haline getirilir. Muzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Enfes Bisküvi Topları Tanımı İçin Malzemeler 300 gram petibör bisküvi125 gram eritilmiş tereyağıYarım su bardağından 2 parmak fazla sütYarım su bardağı pudra şekeri2 yemek kaşığı dolusu kakaoYarım su bardağı ufalanmış ceviz (İsteğe bağlı) Enfes Bisküvi Topları Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt