Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Porsiyonluk Pasta (Kalan Kekleri Değerlendirmenin En Güzel Yolu)

Porsiyonluk Pasta (Kalan Kekleri Değerlendirmenin En Güzel Yolu)
0
22

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
porsiyonluk-pasta-kalan-kekleri-degerlendirmenin-en-guzel-yolu.jpg

Porsiyonluk Pasta (Kalan Kekleri Değerlendirmenin En Güzel Yolu) Tarifi İçin Malzemeler

• 1 kalıptan az kakaolu kek
  • Ilık süt (Keki toparlamanıza yetecek kadar)
  • 2 yemek kaşığı hindistancevizi
Arası için;
  • Muz
  • Nar
Üzeri için;
  • Daha önce yaptığım çikolata sosunu kullandım hazır sos da olur
  • Beyaz çikolata sosu
  • Çilek
  • Ceviz içi

Porsiyonluk Pasta (Kalan Kekleri Değerlendirmenin En Güzel Yolu) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Merhabalar ???? Keki robottan geçirelim uygun bir kaba alıp üzerine hindistancevizi ve azar azar süt ekleyip yoğurulur kıvama getirelim, toparlayalım.
  2. Ardından streç geçirdiğimiz kalıplara hazırladığımız kekten koyup ortasını açalım muz dilimi ve nar koyalım.
  3. Ardından bir diğer parçayla üzerini kapatalım sabitleyelim ters çevirip, kalıptan çıkartalım. Tümünü bu şekilde hazırladıktan sonra üzerine çikolata sosunu gezdirelim ve biraz dinlendirelim.
  4. Daha sonra beyaz çikolata sosla çizikler atıp çilek ve ceviz içi ile süsleyelim. Dilerseniz benmari usulü eritilmiş çikolatayla da kaplayabilirsiniz .
  5. Dışını ben elimde kalanları değerlendirdim biraz dinlendirip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun ????????????
Porsiyonluk Pasta (Kalan Kekleri Değerlendirmenin En Güzel Yolu) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,505Konular
982,776Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt