Porsiyonluk Pasta (Kalan Kekleri Değerlendirmenin En Güzel Yolu) Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kalıptan az kakaolu kek
- Ilık süt (Keki toparlamanıza yetecek kadar)
- 2 yemek kaşığı hindistancevizi
- Muz
- Nar
- Daha önce yaptığım çikolata sosunu kullandım hazır sos da olur
- Beyaz çikolata sosu
- Çilek
- Ceviz içi
Porsiyonluk Pasta (Kalan Kekleri Değerlendirmenin En Güzel Yolu) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Merhabalar ???? Keki robottan geçirelim uygun bir kaba alıp üzerine hindistancevizi ve azar azar süt ekleyip yoğurulur kıvama getirelim, toparlayalım.
- Ardından streç geçirdiğimiz kalıplara hazırladığımız kekten koyup ortasını açalım muz dilimi ve nar koyalım.
- Ardından bir diğer parçayla üzerini kapatalım sabitleyelim ters çevirip, kalıptan çıkartalım. Tümünü bu şekilde hazırladıktan sonra üzerine çikolata sosunu gezdirelim ve biraz dinlendirelim.
- Daha sonra beyaz çikolata sosla çizikler atıp çilek ve ceviz içi ile süsleyelim. Dilerseniz benmari usulü eritilmiş çikolatayla da kaplayabilirsiniz .
- Dışını ben elimde kalanları değerlendirdim biraz dinlendirip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun ????????????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.