Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

pomem başvuru şartları

pomem başvuru şartları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
2019 pomem başvuruları,2019 polislik başvuruları,
pomem başvuru formu şartları 2019,
2019 pomem uygulama şartları nelerdir?

POMEM yaş düzenlemesini taşıyan kanun değişikliği, 19062010 tarihli resme gazetede yayımlanarak yürürlüğü girdi

POMEM başvurusi için yaş düzenlemesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir;

en düşük dört yıllık yükseköğretim kurumlarından ya da bunlara denkliği kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olup, imtihan tarihi itibarıyla 28 yaşından gün almayan erkek ve bayanlar ile askerliğini yapmış 30 yaşından gün almamış erkek adaylar arasında yapılacak seçme sınavında başarılı olanlar, altı aydan eksik olmamak üzere polis meslek eğitimine alınırlar

2019 yılı için POMEM'e 2 takvim önlisans programından mezun olanların başvuruları

Önlisans mezunlarının POMEM'e başvuru formu hakları bulunmamaktadır İki tane önlisans (2+2) bitirilse de yine kullanım hakkı oluşmaz

Önlisansı 4 takvim lisans programına tamamlayanlar kullanım yapabilirler

KPSS önlisans puanı ile POMEM'e başvurulmaz Birey, 4 yıllık lisens mezunu da olsa, önlisans KPSS puanı ile POMEM'e başvuramaz
Kaynak:polisliknet *

Similar threads

2019 Pomem Uygulama tarihi 2019 Pomem Dilekçe şartları 10dönem Polis Iş Eğitimleri 11 Nisan 2019 tarihinde başlatılmıştır12Dönem başvurularının Haziran 2019 de olması bekleniyor Tarih netleşince sitemizden takip edebilirsiniz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri Başvuru Formu Şartları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
2019 Pomem Başvuruları Ne Süre 2019 Pomem Alımları Ne Zaman Polis Iş Yüksek Okulları Öğrenci Adaylığına başvuruda bulunmak isteyen adayların PMYO internet adresinden ön uygulama işlemleri ÖSS sonuçları açıklandıktan daha sonra 25 Nisan11 Mayıs 2019 tarihleri arasında, şahsen başvuru formu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
POMEM Başvuru Şartları POMEM yani Polis Iş Okulu dilekçe şartları şöyledir: a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı edinmek b) asgari dört takvim yüksek öğretim kurumu veya bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu kadar kabul edilen yurtdışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak c)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
2019 pomem başvuru şartları Pomem başvuruları 2019 2019 pomem başvuruları icin herhangi bir resmi acıklama yapılmadıHenuz bir resmi acıklama gelmemesine rağmen tahminimize gore Kamu Personel Secme Sınavının birinden (KPSS – P3) puan turunden (60000) ve uzerinde puan alan ve en az dort...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
2019 Pomem Alımı hakkında bilgi 2019 Pomem Başvuruları ne zaman 2019 pomem başvuruları icin Emniyet Genel Mudurluğunun internet sitesinden herhangi bir resmi acıklama henuz yapılmadıResmi bir acıklama gelmemesine rağmen tahminimize gore Kamu Personel Secme Sınavının birinden (KPSS – P3)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt