Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

politikacılar....

politikacılar....
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
politikacılar ege bir yunan gölü deeldir, ege bir turk gölü de deeldir, binaenaleyh ege bir göl deeldir (Süleyman Demirel) Türkiye'de petrol vardı da, tankerlerin hortumuna ağzımızı dayayarak biz mi içtik? (Süleyman Demirel) bir koyup uc alacağız(t ozal Türkiye'nin körfez savaşı'na katılması babında) erken secim olmasaydı 2084' sevgili samsunlular, mübarek ramazan bayramınızı (kurban bayramıdır ve arkadan bir görevli kurban bayramı efemdiye hız ilen uyarır), mübarek ramazan bayramınızı olmasa daaaaaaa minimum onun kadar mübarek kurban bayramınızı kutlarıııııımmm (ast ancak Tansu çiller) zamanın milli savunma bakanı mehmet golhan ile gazeteciler gazeteci: efendim şehit anaları da asker anaları da ağlıyor, terör konusunda ne yapacaksınız (gibi bir soruydu) Mehmet golhan: benim oğlum da Amerika'da, benim karim da ağlıyor Sabretsinler! 60'li yıllarda Kıbrıs meselesinden ötürü İngiltere'yle aramız iyi değilken ve İngiliz dışişleri bakanı'na kamuoyu garip gıcık olmakta iken İngiltere ziyareti dönüşünde gazetecilerle Süleyman Demirel arasında geçen diyalog: efendim neden ingiliz dışişleri bakanı'nın elini sıktınız? neresini sıkacaktık gardesim e değin iktidar' da kalacaktik (ecevit)  

858,505Konular
982,681Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt