Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Polisin üstüne yürüyen iki zorba tahliye edildi

Polisin üstüne yürüyen iki zorba tahliye edildi
0
31

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
Sehir%2Deskiyalari%2Dhastane%2Dicinde%2Dpolisi%2Dtehdit%2Detti%2D225569%2Ejpg

Avukatlarının itirazı üzerine tutuklu sanık Nihat Yıldız tahliye edildi. Yıldız, 27 Eylül’de tutuklanmıştı.

Geçtiğimiz Eylül ayında Balıkesir’de yaşanan olayda hastanenin acil servisinde iki zorbanın kendilerine müdahale eden polise karşı direnmesi ve hastaneden ayrılmasına ait imajlar toplumsal medyaya yansımış ve büyük reaksiyon toplamıştı.

Zanlıların birebir akşam parkta kendi halinde eğlenen bir genci dövdükleri, bu sırada parmağı kırılan zanlılardan birinin tedavisi için hastaneye geldikleri anlaşılmıştı. Başlatılan soruşturmada iki zanlı da gözaltına alındı ve tutuklandı.

Sözlerinde iki zanlı da ‘pişmanım’ demişti. Polisin üzerine yürüyen Nihat Yıldız sözünde ‘Polisi ittirdim, zira alkollü idim. Bir boşluğa düştüm, o boşlukta da bu olaya düştüm. Özür dileyecektim’ diyerek kendini savunmuştu.

Hücuma uğrayan A.D. de yaşadığı dehşeti ‘Dişleri kilitlenmişti, gözleri meczup mecnun bakıyordu. Bıçaklamasınlar diye dayağa razı oldum’ halinde anlatmıştı.

Yaklaşık bir buçuk aylık tutukluluk müddetinin akabinde avukatının yaptığı itiraz kabul edildi. Balıkesir 2. Sulh Ceza Mahkemesi, Nihat Yıldız’ın tahliyesine karar verdi.

858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt