Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Polisi güldüren şikayetler

Polisi güldüren şikayetler
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Polisi güldüren şikayetler Hattı arayanların bir bölümü de aldırışsız ve duyarsız Polisi hiç ilgilendirmeyen şikayetler için hattı meşgul ediyor Kimileri ‘güldüren’ şikayetlerden bazıları şöyle: Bu Yalova il olmadan önce İstanbul’a bağlıysa derhal nereye ast? Benim dün annem öldü Bizim karşımızdakiler enstrüman çalıp bana hava atıyorlar Gelin bunları susturun Mahallemizde bunamış bir horoz var, saatli saatsiz aralıksız olarak ötüyor Lütfen bu horozun sesini emin (56 yaşlarındaki bir erkek çocuk) Abi bizim şu sokağın karşısındaki ablalar topumuzu aldı, vermiyor Halı aldım fakat görevliler taksitlerini almaya gelmiyorlar Ankara Eczacılar Odası’nın telefonu sizde var mı? Buradan her gün uçak geçiyor Bunu mahsus yapıyorlar bu yüzden yağmur yağmıyor Üst kattaki komşumuzun tuvaleti üzerimize damlıyor bunu bizim mi yaptırmamız gerekiyor Ben doktorum arabamın zincirini takamıyorum bir polis ekibi gönderin de taksın Benim radyomda bir problem var, parazit yapıyor, gelin çözün Kahveci bana eski sandalye vermiş, oturunca pantolonum yırtıldı Gelin zabıt tutun Dudullu taksi durağında bir tabele var ben geçerken kafamı çarptım, gelin tabelayı indirin Beni saat 0700’de numaralı bu telefondan uyandırın Parkta iki köpek çiftleşiyor Bu nezaketsizlik, polis gönderin ayırsın Bakkal veresiye vermiyor  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt