Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Polis haftası kutlama sözleri

Polis haftası kutlama sözleri
0
128

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Polis haftası sözleri

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Polis bir asker dek disiplinli, bir hukukçu dek hukuk adamı, bir anne değin şefkatli olmalıdırsözleri ışığında Emniyet Teşkilatımız bu gün çağdaş teknoloji, bilgi, ekipman ve eğitimli personelleri ile bütün ülkelere örnek olmuştur

Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakar ’lıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın …… kuruluş sene dönümünü ve içinde bulunduğumuz 'Polis Haftası'nı kutluyorum

“Polis Teşkilatının Kuruluşunun … Yıldönümü ve Polis Günü münasebetiyle, İlimizde rahat ve güven içinde bir ortamın sağlanmasında emeği geçen bütün Rize İli Güvenlik Mensuplarını samimiyetle kutluyorum Görevi esnasında şehit olan ve ölüm eden polislerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anarken; Emniyet Teşkilatımızın kıymetli mensuplarına sağlık ve galibiyet diliyorum

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için gecesini gündüzüne katan, nice fedakarlıklara göğüs gererek baskı şartlarda çalışan Polis Teşkilatımızın 169 Kuruluş yıldönümünü içten kutluyor, bütün polislerimize görevlerinde üstün başarılar temenni ediyorum Bu uğurda can veren kahraman şehitlerimizi de rahmetle anıyor, teşkilatımıza, ailelerine ve geride kalanlarına sabırlar diliyorum

Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne değin ülkemizde refah ve düzenin bozulmaması ve bizlerin tehlikesiz bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca devir yapan, Türk Polis Teşkilatının 169 yılını bu duygular içinde kutlarken, görevlerinde başarı ve mutluluklar diliyorum Allah Türk Polisini korusun!

Denetime açık, şeffaf ve hesap verebilirlik gibi çağımızın gerektirdiği özelliklere sahip olan polis teşkilatımız, halkımızın nitelikli hizmet beklentilerine de yanıt vermektedir Anayasa ve yasalardan aldığı güçle görevini yapan bu teşkilatımız temel hak ve özgürlüklerin korunmasına hizmet eden güvenlik duygusunu tesis etmede çok ciddi bir görevin de uygulayıcısıdır

“ Türk Polis Teşkilatı; ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma ve kollama, halkımızın can ve mal emniyetini koruma, refah ve güven ortamını tesis ve temin etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda koskocoman bir özveriyle gece gündüz demeden başarılı bir şekilde …… yıldır çalışmaktadır Allah Türk Polisini korusun!

10 Nisan, Polis Günü, Aziz Milletimizin refah ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği bir şükran günüdür Türk Polisi, gösterdiği doğaüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır teşkilat mensuplarına da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum

Bu şerefli görevlerini büyük bir fedâkarca ve insan sevgisiyle yerine getirerek Karaman ’ın güven ve kolaylık şehri olmasında mesai mefhumu tanımadan atama bölge emniyet teşkilatına teşekkürlerimi sunarım

Ülkemizin ve milletimizin rahat ve asayişinin sağlanması değin milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir Kuruluş yıldönümünü kutladığımız bu günde, milletimizin bağrından çıkmış güzide mensuplarının fedakâr ve cansiperane çalışmalarının Halkımıza güven ve kibir verdiği muhakkaktır

Bütün güvenlik mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftası ’nı kutluyor; görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor Görevleri başında olan mesai arkadaşlarıma ve ailelerine afiyet, mutluluk ve esenlikler diliyorum

Türk Polisi, modern ülkelerin kullandığı araçgereç ve yöntemleri kullanmayı kendine maksat edinmiş, dünyada ortaya meydana çıkan gelişmelere paralel olarak milletimizin değişen beklentilerine yanıt saptamak için kesintisiz kendini yenilemiştir Emniyet teşkilatımız, toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mülk güvenliğini koruma, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok kayda değer ve hayati görevleri üstlenmiştirHukuk devletinde Polis adalete dayalı bir kuvvettir Onun için adaletlidir Korkulan değil, güvenilen bir güçtür

Tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren bütün Güvenlik mensuplarına da, Allah ’tan rahmet, onların yakınlarına da, halen atama başında yer alan polislerimize de Polis haftası ve Polis günü vesilesiyle; minnet ve saygılarımı sunuyorum

Böyle bir mesleğin icrasının da muhakkak bazı zorlukları olmaktadır Halkın güvenliğini sağlamak ve onları korumak kolay yok, bu açıdan bakınca teşkilatın ne değin kayda değer bir atama üstlendiğini görmekteyiz Halkında, bizimde polislerimize bu zorlu görevde asistan olunmasının gerektiği bilincinde olmalıyız

10 Nisan 1845 ’te kurulan Türk Polis Teşkilatımızın …… yıldönümünü kutlarken; teşkilata bugüne değin emek vermiş ve vermekte olan tüm polislerimize saygılarımı sunuyor, şehit polislerimizi ise rahmetle anıyorum

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun …… yıl dönümünü kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan polislerimizi rahmet ve şükranla anıyorum Büyük fedakarlık, katlanma ve mertçe hizmetlerini sürdüren Türk Polis Teşkilatının bütün mensuplarına başarılar diliyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum

Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini temin etmek, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini durdurmak suçluları adalete bırakmak gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin, bundan sonradan da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır *