Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

polipler..

polipler..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
bu polipler başıma dert oldu, kesintisiz şişler doktorun verdiği bir adet sprey var onu sıkınca anında geçiyor, lakin spreyi tekrar tekrar yanımda bulunduramıyorum ve 12 haftada bitiyor bu polipleri nasıl çözerim ? yemek yemek hayattaki en büyük zevkim ve burnum tıkandığı için bu zevkten yoksun kalıyorum

Similar threads

Astımınız İçin Siz ve Aileniz Neler Yapabilirsiniz astımlılar için süpürge Astımınız İçin Siz ve Aileniz Neler Yapabilirsiniz Astımı en ince ayrıntısına kadar iyileştiremezsiniz, lakin kontrol aşağı tutabilirsiniz Kişiler astımlarını teftiş etmeyi öğrendiklerinde adi ve aktif bir yaşam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Farkındalık nereden çıktı? Bir an durunVe ben ne yapıyorum deyinCevap veremeyeceksinizÇünkü şimdiki zamanda sorulan soruların cevabı yokturAnda kalınca insan tepkisiz ve dingindirİnsanoğlunun %98 i bir hastalık yaşamaktadır ve hiçbiri bunu fark etmezBu hastalığın adı “düşünmek tedavisi ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt