Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Poitiers Tarihi Eserler ve Yerleri Nelerdir? Kısaca

Hoş geldin! İsom tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Poitiers Tarihi Eserler ve Yerleri Nelerdir? Kısaca
0
169

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Poitiers

imagespoitierstarihieserlerveyerlerinelerdirkisaca5ae6431d5fa39

Fransa'nın orta batı kesiminde kent Poit0u Charentes bolgesinin ve Vienne yonetim bolgesinin merkezi olan Poitiers'nin nufusu 82 507'dir Bir tarım, sanayi merkezi olan kent metalurji, elektronik aracları yapımı vb, 1331'de yonetim ve oğretim kurulmuş Poitiers Universitesi Romalılardan kalma hamamları ve amfitiyatroları, Erken Ortacağ'dan kalma SaintJean vaftizyeri, XII:XIV Yuzyıllar arasında yapılmış SaintPierre Katedrali, Poitou kontlarının sarayı, vb tarihsel anıtlarıyla cok sayıda turist de cekmektedir

Similar threads

Poitiers Fransa'nın orta batı kesiminde büyük kasaba Poit0u Charentes bölgesinin ve Vienne yönetim bölgesinin merkezi olan Poitiers'nin nüfusu 82 507'dir Bir tarım, sanayi merkezi olan kent metalurji, elektronik araçları yapımı vb, 1331'de idare ve öğretim sabit Poitiers Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Padova imagespadovanerededirhakkindatarihibilgikisaca5ae64330a58db İtalya'nın kuzeydoğu kesiminde kent Venedik'in batısında, Bacchiglione ırmağı kıyısında yeralan, aynı adlı ilin merkezi olan Padova'nın nufusu 220 358'dir Onemli bir karayolları kavşak noktası ve sanayi makine yapımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
PRETORİA imagesguneyafrikacumhuriyetininyonetimbaskentipretoria5ae639c365d6c Guney Afrika Cumhuriyeti’nin yonetim başkenti Johannesburg’un 50 km kuzeyinde, Apies ırmağı kıyısında, kucuk bir havzada yer alan, Transvaal eyaletinin de merkezi olan Pretoria’nın nufusu 823 000’dir Yonetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
370
PRETORİA imagesguneyafrikacumhuriyetininyonetimbaskentipretoria5ae642d51bccb Guney Afrika Cumhuriyeti’nin yonetim başkenti Johannesburg’un 50 km kuzeyinde, Apies ırmağı kıyısında, kucuk bir havzada yer alan, Transvaal eyaletinin de merkezi olan Pretoria’nın nufusu 823 000’dir Yonetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Nice imagesnicenerededirnicenasilbirsehirdir5ae63a03e0aec Fransa'nın guney kesiminde kent Akdeniz kıyısında, Marsilya'nın 160 km doğusunda yer alan, AlpesMaritimes yonetim bolgesinin merkezi olan Nice’in nufusu 345 674'tur Yumuşak iklimiyle (ozellikle ocaknisan ayları arasında) onemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
459
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt