Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Poğaça hamuru nasıl hazırlanır?

Poğaça hamuru nasıl hazırlanır?
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Poğaça hamuru nasıl hazırlanır? Poğaça hamuru nasıl hazırlanır? Kızlar ben poğaçaya bayılıyorum ve sıcakken seviyorum bir karar aldım bundan böyle evde kendim yapacam fakat nasıl yapılır bilmiyorum acaba Poğaça hamuru nasıl hazırlanır? Lütfen takviye edin  

Similar threads

Pide hamuru nasıl hazırlanır? Evde pide yerine getirmek istiyorum acaba Pide hamuru nasıl hazırlanır? bu konuda yardım bekliyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Poğaça hamuru nasıl yapılır? Poğaça hamuru nasıl hazırlanır? Poğaça hamuru için belirli malzemeler vardır *1 su bardağı yoğurt, *1 akarsu bardağı akıcı yağ, *bir tutam tuz, *1 adet kabartma tozu, *alabildiğince un Malzemeler karıştırılır Hamur kulak memesi kıvamına gelecek şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
ev yapımı leziz poğaça poğaça pogaca lezzetli poğaçalar leziz poğaça konut yapımı Ben poğaça hastasıyımdırFırsat buldukça yaparım Dün akşamda canım poğaça çekti kızlarAklımca bir şeyler yapayım dedim mutfağa girdim ve poğaça yapacak malzemelere baktım Evde malzeme azdı ben de olanlarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Börek İçi Nasıl Hazırlanır ıspanaklı börek içi nasıl hazırlanır börek içi kıymalı nasıl hazırlanır peynirli hazırlama patatesli Kızlar hepiniz biliyorsunuzdur börek içi nasıl hazırlanır lakin mutfak işinde acemi olanlara yardım etmek namına birkez de ben açıklama yapmak istiyorum Börek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Duble Yumuşak Ezber Bozan Poğaça Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı ılık süt *1 su bardağı ılık su *1 su bardağı sıvı yağ *1 adet yaş maya *1 paket kabartma tozu *4 yemek kaşığı şeker *15 tatlı kaşığı tuz *2 adet yumurta sarısı üzerine *Aldığına un (ben 1 kg kullandım) İçi için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,536Konular
981,824Mesajlar
32,333Kullanıcılar
elgriseldaaaSon üye
Üst Alt