Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pofuduk Açma Tarifi

Pofuduk Açma Tarifi

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
pofuduk-acma-tarifi.jpg

Pofuduk Açma Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta akı(sarısı üzerine)
  • 1 su bardağı yağ
  • 1 paket yaş maya
  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı ılık süt
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • Aldığı kadar un
Üzerine ;
  • Çörek otu yumurta sarısı

Pofuduk Açma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Hazırladığımız hamur 1 saat kadar mayalandıktan sonra hamurdan yumurta büyüklüğünde parçalar koparın .
  2. İçine 1 çay kaşığı margarin yerleştirip uzununa doğru elinizle açın .
  3. Sonra açılan hamuru uzun şekilde yuvarlayın.
  4. Hamurları uzatarak şerit haline getirin ve iki ucundan tutarak ters yöne doğru çevirerek bükün.
  5. Uçlarını bükerek simit şekil verin.
  6. Yağlı kağıt serili tepsiye dizip 20 dk üzeri örtülü bekletin.
  7. Üzerlerine yumurta sarısı sürün, çörek otu serpiştirip 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin fırın modeline göre değişebilir.
Pofuduk Açma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt