PKK nın haremini anlattı PKK'nın haremini anlattı 3 Eylül 2007Behçet DALMAZHAKKARİ, (DHA) 1549037191 1549037191 pkkninhareminianlatti5c546e8ba7eb3pkkninhareminianlatti5c546e8ba7eb3 http:wwwhurriyetcomtrnewsimages4004936 Emniyet güçlerine teslim olan PKK'lı teröröstin itirafları şoke etti Yeni Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde güvenlik güçlerine teslim olan Suriye uyruklu ‘Çiiya Zagros’ kod adlı PKK’lı terörist MB acayip itiraflarda bulundu Yaklaşık 5 ay örgütün dağ kadrosunda yer aldığını bildiren MB, PKK’nın sözde komutanlarının kadın teröristlerden kendilerine harem kurduklaranı söyledi Birbirini seven erkek ve bayan teröristlere izin verilmediğini belirten MB, örgüt içinde panik ve güvensizliğin dominant olduğunu kaydederek, “Mağaralarda aç ve susamış yaşıyorduk Yatacak yerimiz ve zamanımız olmuyordu Birçok örgüt mensubu da kaçmayı düşünüyor Ben ailemi ve sevdiğim kızı özledim, bu yüzden kaçtım dedi Suriye’nin Halep şehrinde 21 Mart 2007’de düzenlenen Nevruz kutlamalarına katıldığı sırada tanıştığı PKK’lı teröristler tarafından kandırılarak Kuzey Irak’ta bulunan Gare kampına götürüldüğünü söyleyen MB ifadesinde örgütün dağ kadrosunda 5 ay kaldığını anlattı Bir fırsatını bularak örgütten kaçmayı başardığını bildiren MB önceki gün Çukurca İlçesi’ne gelerek emniyet güçlerine teslim oldu MB örgüt içinde insanlık dışı muamele yapıldığını, açlık ve yoksulluk içinde yaşadıklarını vurguladı MB örgütün sözde komutanlarının bayan teröristleri kendi himayeleri altına aldığını ve mağaralarda harem kurduklarını kaydetti Bayan ve erkek teröristlerin birbirine şehvetli olarak yakınlaşmalarının yasaklanmış olduğunu bildiren MB şöyle konuştu: “Örgüte katıldığım günden beri kaçmayı düşünüyordum Bana çok iyi şartlarda hayat yaşatacaklarını söylediler Ancak gittikten daha sonra bunun böyle olmadığını gördüm 35 ay boyunca silahlı eğitim gördüm Kampta yaşam koşulları fazla kötüydü Gıda ve meşrubat çok eksik olduğundan karnımız doymuyordu Jurnal olarak sadece yufka ekmek ve peynir veriyorlardı Gece gündüz ağır işlerde çalıştırılıyorduk Banyo ve temizleme ihtiyaçlarımızı bile karşılayamıyorduk Yatacak veya istirahat edecek kapalı bir yer yoktu Mağaralarda yaşıyorduk Örgüt içerisinde ibadete müsade edilmiyordu Örgütte yer alan kadınların, örgütün üst düzey yöneticilerinin haremi gibi görüldüğünün altını çizen MB itiraflarını şöyle sürdürdü: “Bizler kadınlara yaklaşamıyorduk bile Örgüt içinde kadın ve erkeklerin birbirini sevmesi suçtu Buna elbette izin verilmiyordu Aralıksız gözetim aşağıda tutuluyorduk Kaçmaya çalışanlar yakalandıklarında bir ya da iki ay süreyle mağara içinde hapsediliyordu İkinci defa kaçıp yakalananları öldürülüyordu Orada bulunan örgüt sorumluları hariç, tüm örgüt mensupları benim gibi kaçmayı istiyor Örgütte kimse birbirine güvenmiyor ve moralleri hiç iyi değil Ben oraya ailemle ağız dalaşı ettiğim ve gidecek başka bir yerim olmadığı için gittim Benim oradaki hayatım, daha önceki hayatımı özlemekle geçti Beni, içinde bulunduğum psikolojik durumu kullanarak kandırdılar Öteki örgüt üyelerine sesleniyorum Gelin Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne sığının Teslim olduktan sonra emniyet güçlerinin kendisine mükemmel muamele ettiğini gösteren MB, Mehmetçiğin kendisine yemek yemek verdiğini ve sigara çayını kendisiyle paylaştığını söyledi 6 aydır ailesi ve sevdiği kızdan farklı olduğunu ve onlara kavuşacağı günü hasretle beklediğini söyledi http:wwwhurriyetcomtrgundem7210738asp?gid 180&a 305129
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.