iltasyazilim
FD Üye
Pizza Tarifi İçin Malzemeler Hamur için:
*1 litre süt
*1 kuru maya
*Aldığı kadar un
*Tuz
*Şeker
Üzeri için;
*Salçakekik
*Mısır
*Kaşar
*Sucuk
*Zeytin
*Biber
*Domates
*Mantar (ben kullanmadım isterseniz kullana bilirsiniz)
Pizza Tarifi Yapılışı Sütü ılıtın Mayayı bardakta ılık suya koyun Üzerine 1 tatlı kaşığı şeker koyun Maya kabarsın bir iki dk Hamur için bütün malzemeleri bir kapta birleştirin ve güzelce yoğurun Sonra üzerini kapatın ve sıkıca örtün, kabarmaya bırakın Hamur kabarırken diğer malzemeleri hazırlayabilirsiniz Hamura şekil verince salça ve kekik karışımını üzerine sürün, fırınlayın Hamur salçayı emince fırından çıkartıp önce kaşarı üzerine diğer malzemeleri ekletip fırınlayın Sonra afiyet olsun
*1 litre süt
*1 kuru maya
*Aldığı kadar un
*Tuz
*Şeker
Üzeri için;
*Salçakekik
*Mısır
*Kaşar
*Sucuk
*Zeytin
*Biber
*Domates
*Mantar (ben kullanmadım isterseniz kullana bilirsiniz)
Pizza Tarifi Yapılışı Sütü ılıtın Mayayı bardakta ılık suya koyun Üzerine 1 tatlı kaşığı şeker koyun Maya kabarsın bir iki dk Hamur için bütün malzemeleri bir kapta birleştirin ve güzelce yoğurun Sonra üzerini kapatın ve sıkıca örtün, kabarmaya bırakın Hamur kabarırken diğer malzemeleri hazırlayabilirsiniz Hamura şekil verince salça ve kekik karışımını üzerine sürün, fırınlayın Hamur salçayı emince fırından çıkartıp önce kaşarı üzerine diğer malzemeleri ekletip fırınlayın Sonra afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.