iltasyazilim
FD Üye
Pitaya meyvesi Nasıl Yenir
Pitaya Nasıl ve Nerede Kullanılır?
Taze meyve olarak yiyebileceğiniz gibi; salatalarınızda, tatlılarınızda, yemeklerinize, kokteyllerinize ilave edebilirsiniz Süsleyici görüntüsü, garnitür olarak kullandığınız yerlere renk katacaktır
Muhafaza Koşulları: 7 ºC de %80 – %90 nemde muhafaza edilmelidir
Besin Değerleri: C, Potasyum, Kalsiyum, Magnezyum ve Lif ihtiva etmektedir
Faydaları: İçerdiği beslenme ve mineraller itibariyle gözlerin gösterme yetisini kuvvetlendirme ve yüksek tansiyonu önleme gibi bazı özellikleri bulunmaktadır Keza içerdiği kalsiyum tamamen enerjik iskelet sistemi ve kemikler için yararlıdır Elektrolize asistan olur ve vücudun nem dengesini denetim altında tutar *
Pitaya Nasıl ve Nerede Kullanılır?
Taze meyve olarak yiyebileceğiniz gibi; salatalarınızda, tatlılarınızda, yemeklerinize, kokteyllerinize ilave edebilirsiniz Süsleyici görüntüsü, garnitür olarak kullandığınız yerlere renk katacaktır
Muhafaza Koşulları: 7 ºC de %80 – %90 nemde muhafaza edilmelidir
Besin Değerleri: C, Potasyum, Kalsiyum, Magnezyum ve Lif ihtiva etmektedir
Faydaları: İçerdiği beslenme ve mineraller itibariyle gözlerin gösterme yetisini kuvvetlendirme ve yüksek tansiyonu önleme gibi bazı özellikleri bulunmaktadır Keza içerdiği kalsiyum tamamen enerjik iskelet sistemi ve kemikler için yararlıdır Elektrolize asistan olur ve vücudun nem dengesini denetim altında tutar *