
Pişmeyen Raw Brownie Tarifi İçin Malzemeler
- 1 su bardağı kuru kayısı
- 1 adet orta boy olgun muz
- 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi
- 3 yemek kaşığı ham kakao
- 6 kare bitter çikolata ve 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı
Pişmeyen Raw Brownie Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kuru kayısıları kaynamış sıcak suda 30 dakika beklettim, rondodan yumuşamış kayısıları püre haline getirdim, üzerine 1 adet muzu çatalla ezip kuru kayısılı karışımı ekledim.
- Harmanlayıp diğer kalan tüm malzemeleri birleştirdim ve hepsini çatalla karıştırdım.
- Ardından yağlı kağıt serdiğimiz baton borcan kalıba aktardım.
- Buzluğa attım, kıvamı tam istediğim gibi oldu ????????????ertesi gün üzerine 6 kare bitter çikolatayı 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı ile erittim, döktüm.
- 5 dakikada bu şekilde çikolata donana kadar buzdolabında beklettim ve dilimlere ayırıp kahve eşliğinde
mükemmel brownimden yedim ✓????????????????????????oh misss????????.
Pişmeyen Raw Brownie Tarifi Fotoğraflı Yapılışı