Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pişi

Hoş geldin! Tunahan tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Pişi
0
37

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
pisi.jpg

Pişi Tanımı İçin Materyaller

  • 2 su bardağı ılık su
  • Yarım paket kuru maya
  • 1 çimdik şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yeteri kadar un
Kızartmak İçin;
  • Sıvı yağ

Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Ilık suyumuzun içine mayayı ,şekeri atalım ve elimizle mayayı içimde eritelim.
  2. Daha sonra tuzunu ve ununu ekleyelim yoğuralım, ne sert ne de yumuşak bir hamur olmalı.
  3. Poğaça hamuru kıvamında olmalı.
  4. Daha sonra 15 dakika dinlenmeye bırakalım.
  5. Sonra bezeler halinde ayırıp oklava yardımı ile fazla bastırmadan açıp, keselim.
  6. Kızgın yağda harlı ateşte önlü gerili pişirelim.
Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,713Mesajlar
33,055Kullanıcılar
MustafaincbySon üye
Üst Alt