Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pirinç Pilavı (Kuyruk Yağı İle)

Pirinç Pilavı (Kuyruk Yağı İle)
0
61

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
pirinc-pilavikuyruk-yagi-ile.jpg

Pirinç Pilavı (Kuyruk Yağı İle) Tanımı İçin Materyaller

  • 1.5 su bardağı pirinç
  • 3 su bardağı kaynar su (600ml)
  • 1 yemek kaşığı kuyruk yağı
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 tatlı kaşığı tuz( 1 tatlı kaşığı tuzu ıslatırken kullanılacak)

Pirinç Pilavı (Kuyruk Yağı İle) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Pirinçleri sıcak su ve 1 tatlı kaşığı tuz ile 1 saat ıslatıp bekletin. O vakit tane tane olacak ????.
  2. Kuyruk yağını ve zeytinyağı karışımını düzgünce ısıtıp pirinçleri ekleyin.
  3. Pirinçleri şeffaf bir renk alana kadar 5 dk kavurun.
  4. Kaynar suyu ekleyip üstüne 1 tatlı kaşığı tuz ekledikten sonra kısık ateşte suyunu çekip pirinçlerin üstünde minik minik çukurlar olunca altını kapatın ve üstüne havlu kağıt serip demlendirin.
  5. Kuyruk kokusu sevenler bu lezzete bayılacaksınız.
Afiyetler olsun.
 
858,505Konular
982,774Mesajlar
33,070Kullanıcılar
bkgSon üye
Üst Alt