Pırasa Ve Kaşarlı Gözleme Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yufka
- 1 ölçü kaşar peyniri
- 3 kısım pırasa
- 1 yemek kaşığı salça
- Zeytinyağ
- Tuz
- Karabiber
- Tereyağ
Pırasa Ve Kaşarlı Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle pırasaları minik minik kıyıp, zeytinyağ ile kavuruyoruz.
- İçine salçamızı, baharatımızı ve tuzumuzu ekleyip biraz daha kavurup soğumaya bırakıyoruz.
- Kaşar peynirimizi rendeliyoruz.
- Yufkalarımızı açıp, içini döşüyoruz.
- Az tereyağ ekleyerek pişiriyoruz.
- Ben yufkaları ortadan ikiye bölüp 6 adet gözleme elde ettim. Böylelikle bol materyal az yufka oldu. Dilerseniz siz bütün yufkadan yapabilirsiniz ???? afiyet olsun????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.