Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pioneer DVD ve Philips cd-rw

Pioneer DVD ve Philips cd-rw

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
bu iki sürücümde bi anormaillik var bakın derdimi kısaca anlatayım size

Cdrwriter ım sadece audio cd yazabiliyor mesela exe uzantılı bi program yazcam ölemi? yazıorum sorunsuz bi şekilde bitti dio ama yazdığım program çalışmıo ya da ne biliym bi resim yazcam yazdı dio ama resim açılmıo ama bu cdrw ı bn bi arkadaşın bilgisayarına taktım abi SORUNSUZ çalıştı ve ben kafayı yedim orada

gelelim DVD ye

dvd sürücüme normal olarak dvd takıorum yaptığı işe bakın DVD yi geri çıkartıo okumuyo deli edio beni

arkadaşlar bu sorunlar neden kaynaklanabilir ya da ne yapmam gerekio bana biraz bilgi verirseniz çok sevinicem teşekkür ederim

Similar threads

selamlar herkese şimdi ben bu dvd writer alacağım ama daha tam karar veremedim 1620K ve 1640K konusu fena halde kafanızı karıştırabilir, açıkçası biz de ilk başta incelediğimiz ürünün 1620 mi yoksa 1640'mı olduğunu anlamakta zorlandık Kutunun üzerinde hem 1640, hem de 1620 ifadeleri geçiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
arkadaşlar merhaba ben philips dvd rw 1660K00 aldım fakat yazılıp silinebilir cd deki bilgileri bir türlü silemiyorum bazı dolu cd leri takıyorum içinde veri olmasına rağmen görmüyor bazı dvdleri yazamıyorum bazı cd leri yazıp okuyamıyorum garantili olduğu için servise gönderdim firmaya email...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
benm dizüstü bilgisayarın dvd yazıcısı çıldırdı yaw kendi yazdığı dvd leri okumamaya başladı benm bilgsayrda yazdığım dvd leri arkadaşların bilgisayarı okuyor biraz zorlanarak ama gelin görünki bu kafayo tırlatmış bilgisayar okumuyo booş dvd takıp sürücüye tıklayınca eskiden giriyodu haliyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Lazer tabanlı okuyucular olan CD ve DVD ’ler jurnal hayatta işimizi olağanüstü kolaylaştıran veri depolama alanlarıdır Bilgisayar ortamında ise bu depolama alanlarının okunmasını sağlayan CDDVD sürücüsü adı bahşedilen parçalar bulunmaktadır CD ’ler verilerin makineler kadar okunmasını karşılayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Forumda daha önce werildimi bilmiorum arıyacak da zamanım olmadı pek neyse önce açıklamasını yapalım önce programı açıcaz sora da ordaki listeden disable cd ve disable nodeye tıklıcaz az bekledikten sora bilgisayarıma bakın cd ve dvd rom lar uçmuş olcak tekrar açmak için aynı işlemi yapcaz ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt