Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pinhani - Ben nasıl büyük adam olucam

Pinhani - Ben nasıl büyük adam olucam
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Pinhani Ben nasıl büyük adam olucam gormezdim onumu gormezdim okudum yillarca daima okudum okumaktan boynumu buktum yoruldum bilmezdim adimi bilmezdim aradim her sehirde aradim kostum dere depe astim dolastim kimin ugruna? ne ugruna? herkes kosesini kapmis iyi ama ben nasil büyük adam olucam bir tek seni bana cok gordu dunya iiler bu savasi kaybetmis peki ama ben nasil büyük adam olucam kotu almak seni geri getirir mi acaba? sevmezdim okulu sevmezdim okudum yillarca her zaman okudum okumaktan boynumu büktüm de yoruldum bilmezdim oyunu bilmezdim denedim her sekilde denedim denemekle olmadi zaten yenildim kimin ugruna? ne ugruna? cümbür cemaat kosesini kapmis iyi fakat ben nasil büyük adam olucam bir tek seni bana cok gordu dunya iiler bu savasi kaybetmis peki ama ben nasil büyük adam olucam kotu edinmek seni geri getirir mi acaba  

Similar threads

Hadi bakalım Gokhan Ozen'den sonra Pinhani'yle devam edelim Herkes Pinhani'nin bir şarkısını paylaşsın bizlerleimagespinhanisarkilari5adb0a8489641gif Ağlama Aglayan gozlerle karsimda Merhamet duymazsin sen aska Aglama aglama aglamak yakismaz sana Aglama aglama hic bir sey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
276
Ben ki Sevmekten Hic Usanmam Umutsuz olduğu bir anda Sevmek ister her insan Birazcık şanslıysan Neden olmasın Kendinden emin değilsen sevme Bensiz mutluysan Hep oyle kal Eğer her gece yattığında Buyulu duşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Cunku...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
süper sözler hüsranlı sözler can acıtıcı sözler iç acıtıcı en iç aşk sözleri Sana içten bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına minicik bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Gözleri uzaklıklar yok, ara sıra de göze alamadığımız yakınlıklar acıtır Seni ben değil gözlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
güzel sözler ARŞİVi umarım beyenirsiniz :::ÇOK GENİŞ BİR KAYITLAR:::​ » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ebediyet dek fazla lakin çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları attım bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
dev nick arşivi +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM Değin SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GüLüM DeSeM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt