Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pinhani - Ağlama

Pinhani - Ağlama
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
aglayan gozlerle karsimda
merhamet duymazsin sen aska
aglama aglama aglamak yakismaz sana
aglama aglama hic bir sey duymadin daha
bir hata bin ceza
sen hatasizi oynama
hem sana hem bana
yaptigin seylerden sonraa;
insan once kendinden baslar
gec kalir bazen pismanliklar
aglama aglama aglamak yakismaz sana
aglama aglama hic bir sey duymadin daha
hic beni dusunmedin
nerdeyim ben ne haldeyim
simdi cok uzaktayim
aglasan duymam bundan sonra

Similar threads

Hadi bakalım Gokhan Ozen'den sonra Pinhani'yle devam edelim Herkes Pinhani'nin bir şarkısını paylaşsın bizlerleimagespinhanisarkilari5adb0a8489641gif Ağlama Aglayan gozlerle karsimda Merhamet duymazsin sen aska Aglama aglama aglamak yakismaz sana Aglama aglama hic bir sey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
273
Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
En Baba Sözler 2019 en baba sözler baba sözler 2019 en baba kapak sözler 2019 Karşınızdakini tam canevinden vuracak, iğneli mi iğneli, azıcık da esprili en baba kapak sözler burada meleklerenbabasozler20195c5578e0872abalt 1549105371 1549105371...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt