Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pilot Furkan Otkum, Bursa'daki Uçak Kazasında Hayatını Kaybetmişti: Sevgilisine Uçakta Evlenme Teklif Etmiş

Hoş geldin! anlemir61 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Pilot Furkan Otkum, Bursa'daki Uçak Kazasında Hayatını Kaybetmişti: Sevgilisine Uçakta Evlenme Teklif Etmiş
0
147

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-62df22945d12b22f848fa1a9695f2a9cef7ee7a2.jpg

Bursa'daki uçak kazasında ölen pilot Furkan Otkum'un kız arkadaşı Aslı Ulu'ya uçakta evlenme teklifi ettiği anın manzaraları ortaya çıktı.

Bursa'da Yunuseli Havalimanı yakınında düşen tek motorlu eğitim uçağında ölen 27 yaşındaki eğitmen pilot Furkan Otkum, en keyifli günlerinden birini uçakta yaşamıştı.

Otkum, 3 ay evvel kız arkadaşı Aslı Yüce ile havalandı. Oktum, Erzurum'da ingilizce öğretmenliği yapan 26 yaşındaki kız arkadaşı Aslı Şanlı'ya gökyüzünde evlenme teklif etti.

Otkum, o anları bu türlü kaydetmiş...

Otkum, aldığı yüzüğü de kız arkadaşına sundu. Aslı Ulu'nun 'evet' demesi üzerine genç pilot en büyük mutluluğunu Uçak içinde yaşadı.

Oktum ve Şanlı'nın Ramazan Bayramı sonrası nişanlarının olacağı öğrenildi.